Πρίγκηπες οι υπαλλήλοι της CYTA

TOP OF THE DAY: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ
FLOP OF THE DAY: 24H

ΦΟΥΛ προστασία των υπαλλήλων της CYTA δίδει το Νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών αφού μεταξύ άλλων τους διασφαλίζει όλα τα δικαιώματά τους ενώ μάλιστα όσοι επιλέξουν να εργαστούν στην νέα CYTA και στην περίπτωση που απολυθούν από τον Επενδυτή τότε θα έχουν την επιλογή να προσληφθούν στο Δημόσιο.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ και ΣΗΜΕΡΙΝΗ ασχολούνται με το εν λόγω θέμα στον Κύριο τους τίτλο με τον Φ να γράφει «Προσφέρει γην και ύδωρ», η Α «Διασφαλίζονται και με το παραπάνω» ενώ η Σ καταγράφει τις αντιδράσεις των υπαλλήλων της CYTA για τις διαρροές των προνοιών του Νομοσχεδίου με τίτλο «Έξω φρενών οι υπάλληλοι της CYTA».

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ επέλεξε να προβάλει την χθεσινοβραδυνή εξέλιξη στο ΔΗΚΟ, όπου το μισό Εκτελεστικό Γραφείο (τα μισά μέλη του, τα οποία είναι και η εσωκομματική αντιπολίτευση, απουσίαζαν) αποφάσισε να αρχίσει κύκλο επαφών με Ελένη Θεοχάρους. Ο Π έχει τίτλο «Όχι στη Θεοχάρους λέει το άλλο μισό ΔΗΚΟ».

Η ΧΑΡΑΥΓΗ παρουσιάζει έρευνα της ΙΝΕΚ-ΠΕΟ για την Οικονομία υπό τον τίτλο «Αυξήσεις κερδών και μειώσεις μισθών».

Η 24 Η συνεχίζει με την εμμονή της για τον εκδότη του ΠΟΛΙΤΗ με τίτλο «Φοροδιαφυγή: Τους ψάχνουν Ελβετία αλλά είναι Κύπρο» και με φωτογραφία του Γ. Παπαδόπουλου (εκδότη ΠΟΛΙΤΗ) και Χάρη Γεωργιάδη.

Advertisements

About parapolitica

Team of journalists...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: