Μας επιστρέφουν 10 χρόνια πίσω!!!

TOP OF THE DAY: ΠΟΛΙΤΗΣ
FLOP OF THE DAY: ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Όλες οι εφημερίδες σήμερα ασχολούνται με το θέμα των Ωραρίων των Καταστημάτων αφού η Βουλή (πλην του ΔΗΣΥ) επανέφερε τον Νόμο που ίσχυε το 2006. Δηλαδή όλα τα καταστήματα κλειστά τις Τετάρτες το απόγευμα και όλη την Κυριακή. Ο Νόμος θα ισχύσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, αφού η βασική θέση του Ανώτατου Δικαστηρίου ήταν πως στο θέμα ωραρίου καταστημάτων υπάρχει διάκριση εξουσιών και πως αυτό καθορίζεται από την Εκτελεστική και όχι Βουλευτική Εξουσία.

ΠΟΛΙΤΗΣ και ΧΑΡΑΥΓΗ προβάλλουν το θέμα ως το Κύριο πρωτοσέλιδο με τον πρώτο υπό τον τίτλο «Επιστροφή στο 2006 ψήφισαν οι Βουλευτές» και με την Χ υπό τον τίτλο «Στήνεται παιχνίδι με τα Ωράρια».

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ το προβάλλει ως δεύτερο θέμα υπό τον τίτλο «Στον αέρα το ωράριο της Αγοράς», η ΑΛΗΘΕΙΑ επίσης δεύτερο θέμα υπό τον τίτλο «Η Βουλή μας πάει πίσω στο 2006» και με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ υπό τον τίτλο «Συνταγματική Εκτροπή βλέπει ο Γενικός Εισαγγελέας».

Στο κύριο του θέμα ο Φ προβάλλει το θέμα των δηλώσεων του Μουσταφά Ακιντζί υπό τον τίτλο «Εγγυήσεις άλλης ταχύτητας», ενώ το ίδιο θέμα προβάλλει και η Α υπό τον τίτλο «Βλέπει διέξοδο για τις εγγυήσεις».

Η Σ έχει κύριο θέμα για τα μέτρα ασφάλειας στην Κύπρο λόγω τρομοκρατίας και βρετανικών βάσεων υπό τον τίτλο «Ένοπλες φρουρές με το χέρι στην σκανδάλη»

 

Advertisements

About parapolitica

Team of journalists...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: