Φωτογραφίζεται η Ελένη Μαύρου για τις Ζώνες

TOP OF THE DAY: CYPRUS MAIL, ΠΟΛΙΤΗΣ  

ΑΛΗΘΕΙΑ και ΧΑΡΑΥΓΗ ασχολούνται στα σημερινά τους (8/12) Πρωτοσέλιδα με την απόφαση της Κυβέρνησης ότι η ΑΗΚ παραμένει στα χέρια του κράτους. Η ΧΑΡΑΥΓΗ με τον τίτλο «Υποχώρηση λόγω πιέσεων ή τακτικισμός;» ενώ η ΑΛΗΘΕΙΑ με τον τίτλο «Δεν πωλείται. Παραμένει 100% στα χέρια του κράτους».

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ μας ενημερώνει για την πρόθεση του Κράτους να αγοράσει ένα πλοίο από το Ισραήλ για την ΑΟΖ (καλά ο ΠΟΛΙΤΗΣ το είχε απωθημένο αυτό επί καιρώ Φωτίου). Σε άλλο θέμα του ο Π αναφέρεται στις αλλαγές πολεοδομικών ζωνών και σημειώνει ότι «φωτογραφίζεται η Ελένη Μαύρου».

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με τον Τίτλο «Ζώνες μαρτυρούν αυθαιρεσία» ασχολείται με το θέμα αλλαγής Πολεοδομικών Ζωνών και σημειώνει πως διαχρονικά ευνοήθηκαν πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα και εταιρείες.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ επανέρχεται στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής όπου σημειώνει πως Έφορος Φορολογίας και Υπουργός Οικονομικών θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω ως προς την Λίστα Λαγκάρντ ως προς τα ονόματα που λείπουν.

Η CYPRUS MAIL με τίτλο «Στρατιωτικές διευκολύνσεις, δεν είναι στο τραπέζι» αναφέρεται στο αίτημα της Μόσχας προς την ΚΔ και την απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης όπως οι διευκολύνσεις προς την Μόσχα να μην είναι στρατιωτικής φύσεως.

 

Advertisements

About parapolitica

Team of journalists...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: