Ποιος πούλησε δεδομένα για το αέριο σε ξένους;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013  

TOP OF THE DAY: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ
FLOP OF THE DAY: ΑΛΗΘΕΙΑ

  • Όπως και ο Αναστασιάδης, έτσι και ο Νικόλας έχει τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου

 

Η ομάδα του parapoliticas σας δίδει το στίγμα του Τύπου

Η ομάδα του parapoliticas σας δίδει το στίγμα του Τύπου

Ποιος είναι ο Κύπριος αξιωματούχος «εφιάλτης», ο οποίος πουλούσε εμπιστευτικά στοιχεία και δεδομένα για το Φυσικό Αέριο στους ξένους, στον οποίο αναφέρεται το σημερινό Πρωτοσέλιδο του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ;

Δείτε το θέμα εδώ.

Κατά τα άλλα ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχει επίσης ωραίο πρωτοσέλιδο όπου περιγράφει την οργή Καρογιάν για τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου προς τον Νικόλας. Ο Αρχιεπίσκοπος επέδειξε με εύσχημο τρόπο ποιον από τους δυο προτιμά στο ΔΗΚΟ, μιας και ο Μακαριότατος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι και ο ίδιος στήριζε ΔΗΚΟ. Ποιον άλλο λέτε; Νικόλα Παπαδόπουλο.

Τώρα Νικόλα αυτό αν είναι για το καλό σου δεν ξέρουμε, αλλά τα στατιστικά λένε πως μόνο μια φορά «νίκησε» ο Αρχιεπίσκοπος, με τον Νίκο Αναστασιάδη, αφού τις υπόλοιπες φορές με όποιο τάχθηκε έχασε. Θα δούμε. Πάντως ο Μάριος έγινε έξω φρενών… ίσως να ξέρει κάτι άλλο.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ασχολείται με το θέμα της ρωσικής εταιρείας και τη Γενική Εισαγγελία με τον Γενικό Εισαγγελέα να καταγγέλλει πως δική του επιστολή διέρρευσε προτού καν φτάσει στην Αστυνομία (χα χα χα… Τι γελοίοι που είμαστε). Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ έχει τίτλο «Ταχυδακτυλουργίες στην Γενική Εισαγγελία» .

Η ΑΛΗΘΕΙΑ υπερβάλλει και πάλι με το θέμα της Κεντρικής Τράπεζας με τίτλο «Εκρηκτικό το κλίμα στην Κεντρική»

Η ΧΑΡΑΥΓΗ αποφάνθει ότι η Κυβέρνηση είναι απομονωμένη στους Ημικρατικούς. Αλλά αν εκλεγεί ο Νικόλας; Θα είναι απομονωμένη στο θέμα αυτό ή όχι; Λέμε τώρα…

About parapolitica

Team of journalists...

Leave a comment